Men deres sæson sporet fodboldtrøjer udsalg


 • Men deres sæson sporet fodboldtrøjer udsalg
  Sådan var deres dominans, Liverpool gik ind i den nye sæson som favoritter til at vinde back-to-back titler, især efter tilføjelsen af ​​Diogo Jota og Thiago Alcantara.
  Men deres sæson sporet snart af, før det overhovedet begyndte, da Virgil van Dijk briste sit forreste korsbånd i Merseyside-derbyet tilbage i oktober.
  Skader er siden fortsat i takt med, at Joe Gomez også har lidt langvarig skade, mens f.eks. Jordan Henderson, Thiago, Fabinho, Joel Matip og Naby Keita også har gået glip af en betydelig mængde spil.
  Jalkapallo Pelipaidat Lapsille
  Rivalbosser har hævdet, at hvert hold lider under skadekampe gennem en sæson, og Liverpool er ikke alene om deres problemer.
  Men Premier League-data indikerer, at Liverpool er ramt dårligere denne sæson end nogen anden side i Englands topflyvning.
  Belgien trøje
  Både Crystal Palace og Leicester har i øjeblikket den største skadeliste, hvor de to hold har ni spillere utilgængelige i øjeblikket.
  Henderson 's lyskeskade sidste måned forlod Klopp uden otte spillere til sidste weekend kamp mod Sheffield United, men både Diogo Jota og Alisson forventes snart at vende tilbage.
  Frankrig trøje
  Det er næsten 200 mere end den næststørste klub, Crystal Palace, mens Newcastle også er blevet hårdt ramt denne sæson.
  Runaway Premier League-ledere City har også haft deres retfærdige andel af spørgsmål med folk som Sergio Aguero, Nathan Ake og Aymeric Laporte, der alle mangler store perioder.
  Østrig Trøje
  Liverpool håber på bedre held næste sæson, når de håber at få kronen tilbage fra mesterne valgt City.