Rangers og Gerrard

 • hvornår kan rangers endelig replica fodboldtrøjer også ubesejret i ligaen
  Med Steven Gerrard 's Rangers 21 point klar på toppen af ​​det skotske Premier League og spil, der løber ud, hvornår kunne de blive kronet som mestre for første gang siden 2011?
  Gerrards side har haft en fænomenal sæson på banen og har kun tabt otte point på tværs af 32 kampe, da indehavere af Celtic lider på og uden for banen.
  Hvornår kan Rangers endelig få deres hænder tilbage på det skotske premiership-trofæ et årti efter deres sidste triumf?
  Schweiz Trøje
  Den gode nyhed for Rangers og Gerrard er, at deres skæbne helt ligger i deres egne hænder, og lørdagens 3-0-sejr over St. Mirren ved Ibrox betyder, at titlen kunne forsegles, uden at de skulle sparke en bold.
  Portugal Trøje
  Rangers bliver kronet til mestre allerede på søndag, hvis den nuværende mestre Celtic ikke klarer at slå Dundee United på Tannadice, live på Sky Sports.
  england trøje
  I øjeblikket er Rangers kun et point fra at være matematisk kronede som mestre, så hvis Celtic tabte point mod Dundee United, ville det garantere dem titlen.
  Belgien trøje
  Skulle de nærmeste udfordrere Celtic vinde ude på Dundee United søndag, ville Rangers være i stand til at forsegle mesterskabet i Old Firm-kampen den 21. marts på Parkhead foran Sky Sports-kameraerne.
  Det er selvfølgelig muligt. Men selvom Rangers mister alle syv af deres resterende spil - og de ikke har smagt nederlag i en ligakamp hele sæsonen - ville Celtic stadig have brug for mindst 19 point fra deres for at give chokket for alle stød.
  Du tror, ​​at tabe otte point i en sæson vil efterlade kronen af ​​'tidligste titelvind' åben, men nej, Celtics 2017-triumf blev forseglet med otte kampe tilbage - delvist takket være den andenplacerede Aberdeen, der tabte 10 spil på tværs kampagnen, og Rangers afsluttede 39 point fra lederne.
  Det svarede til Rangers 'egen rekord, der blev sat tilbage i 1928/29, da de også vandt titlen med otte spil tilbage.
  Selv Gerrards side, der forbliver uovervindelig, ville ikke skabe et nyt præcedens - i nyere tid var Brendan Rodgers 'Celtic i den kampagne 2016/17 også ubesejret i ligaen.