Efter gode nylige forestillinger


 • han var trods alt fantastisk fodboldtrøjer med eget navn at være den super
  Efter gode nylige forestillinger virkede det som en lås for amerikaneren Christian Pulisic at starte for Chelsea onsdag mod Real Madrid i Champions League-semifinalen. Han var trods alt fantastisk i første etape og scorede et afgørende udemål med en fin finish. Så de fleste mennesker blev overraskede, da vi rapporterede, at han ville begynde kampen på bænken til fordel for Timo Werner, Mason Mount og Kai Havertz.
  'Meget frustreret,' sagde han. 'Umm, ja, der er ikke meget andet at sige. Jeg ville gerne spille fra starten, som jeg altid gør. Jeg 'har måttet fortsætte med at bevise mig igen og igen. Men som altid når jeg ud til Gud, og han giver mig styrke. Med det bag mig kan intet virkelig stoppe mig.'
  Skønt nogen hårde følelser måske havde Pulisic sikkert syntes at være fordampet, da han begyndte at fejre med sine holdkammerater. I det mindste så det ud på Edouard Mendys Instagram-feed.
  Spanien trøje
  På dette tidspunkt føler han sig bestemt langt fra en lås til at starte finalen, selvom han føler sig fortjent. Det afhænger af, hvordan Thomas Tuchel nærmer sig finalen, hvor han sandsynligvis stiller et hold, der ligner det andet ben i stedet for det første ben. Det forsvar-første mentalitet og at spille med forsigtighed er nødvendigt mod Manchester City. og Havertz som overlegen, når det kommer til at anvende pres i angreb.
  Kroatien trøje
  Der er ingen tvivl om, at Pulisic har været en af ​​holdets bedre spillere for sent, men det vil være op til Tuchel at beslutte, om han garanterer en start eller at være den super sub.