Landets statsmesterskaber

 • Landets statsmesterskaber er i

   

  Billige Fodboldtrøjer, Koszulki Piłkarskie, Fodboldtrøjer Til Børn, Jalkapallo Pelipaidat Halvalla

   

  inden argentina stod overfor, udsalg fodboldtrøjer have. noget

   

  Landets statsmesterskaber er i gang, selvom nogle stater allerede har stoppet deres turneringer, og der er en debat om, hvorvidt fodbold skal stoppe landsdækkende. Inden Argentina stod overfor, skulle Brasilien besøge Colombia, men Colombias helbred minister gav udtryk for bekymring over at tillade ethvert fly fra Brasilien, endda en charterflyvning, ind på hans område.

  Alt dette indbyder til et indlysende spørgsmål. Hvorfor tog det så lang tid at komme til en beslutning om at suspendere denne måneds kampe? CONMEBOL havde angiveligt ikke ønsket at acceptere FIFAs forslag om at spille kampene i en europæisk 'boble', selv om de udgav en spilplan for to uger siden.

  En idé involverer at konvertere et par fremtidige runder fra 'dobbelt headere' til 'triple headers', hvor vi spiller tre spil i FIFA-datoerne. Dette er allerede sket i Europa under de seneste internationale pauser, men de store involverede afstande ville gøre det vanskeligt at replikere i Sydamerika.

  Portugal Trøje

  Fra et strengt fodboldspil ville den fornuftige fremgangsmåde være at udskyde den ekstra Copa og ofre den til fordel for verdensmesterskabskvalifikationen. Men turneringen er en pengespinner, og CONMEBOL synes meget tilbageholdende med at opgive den, især i betragtning af pandemiens økonomiske hit.

  tyskland trøje

  I den aktuelle situation er det dog umuligt for alle at have alt, hvad de vil have. Noget skal give.