Schweiz Trøje


  • fodboldtrøjer


    RB Leipzigs Julian Nagelsmann er



    Schweiz Trøje, Holland Trøje, Spanien Trøje, Kroatien Trøje

    tottenhams formand levy er stjerner på fodboldtrøjer job hos en anden

     

    RB Leipzigs Julian Nagelsmann er også et mål, men Bayern München er også opsat på at udnævne ham.

    Tottenhams formand Levy er en lang tid beundrer af Rodgers, der tidligere har forsøgt at lokke ham til White Hart Lane under den nordirske mand med ansvaret for Swansea i 2012.

    Rodgers fortsatte derefter med at styre Liverpool, hvor han vred Spurs ved at sige, at han var lettet over at have snubbet dem til fordel for Kop.

    Schweiz Trøje

    Han flyttede senere til Celtic - hvor han vandt to skotske indenlandske trebles - før han overtog i Leicester i februar 2019.

    Holland trøje

    Foxes er på vej mod en top-fire-finish efter at være faldet væk i løbet af sidste periode, og Rodgers har guidet dem til deres første FA Cup-finale i 51 år - mod Chelsea på Wembley i næste måned.

    Spanien trøje

    Men på trods af udsigten til at gå glip af Champions League-fodbold i en anden på hinanden følgende sæson er Tottenham stadig overbevist om, at de kunne tiltrække den tidligere Watford og Reading-chef tilbage til Sydøst.

    Kroatien trøje

    Mourinho, der tilbragte 17 måneder i Spurs, blev fyret efter en række dårlige resultater og præstationer så dem styrte ud af FA Cup og Europa League og gled ned i Premier League-bordet.

    Under-23-træner Ryan Mason har ansvaret, når de møder Manchester City i søndagens Carabao Cup-finale efter at have været midlertidig chef resten af ​​sæsonen.

    Tottenham sagde, at de derefter vil udnævne en permanent manager om sommeren, hvilket tyder på, at deres mål allerede er i et job hos en anden klub.


    Österrike landslagströja

    England trøje

    Spania drakt

    spanien Fodboldtrøje

    Wales trikot