Portugal Trøje

 • fodboldtrøjer

  normalt deres fisk til restauranter

   


  British Hake og Cornish Sardines  Portugal Trøje, Schweiz Trøje, Italien Trøje, Frankrig Trøje

  fiskeleverandører sælger køb fodboldtrøjer online næste måned

   

  Supermarkedet anerkendte, at branchen havde brug for hjælp i år mere end nogensinde siden den har kæmpet på grund af lukningen af ​​gæstfrihedssteder under koronaviruspandemien.

  Fiskeleverandører sælger normalt deres fisk til restauranter i hele Storbritannien og Europa, men forretningen har ikke trives så meget som normalt det sidste år.

  Fisken Aldi sælger i sine butikker fra i morgen inkluderer en fiskeart, som briter normalt kan få på en restaurant, men har aldrig været solgt i et større britisk supermarked før.

  Portugal Trøje

  Denne art kaldes pighvar, en stor, sandfarvet fladfisk, der normalt kan bestilles i en restaurant eller købes på et fiskemarked.

  Schweiz Trøje

  Andre typer fisk, der let forbruges i Storbritannien, men som aldrig før har været solgt i Aldi, er Dover Sole, Lemon Sole, British Hake og Cornish Sardines.

  Italien Trøje

  Aldis nye fiskesortiment stammer fra hundreder af uafhængige fiskere, der arbejder ud for Englands sydkyst, der sælger deres fangster på fiskemarkeder steder som Plymouth, Brixham og Newlyn.

  Frankrig trøje

  Sortimentet vil blive stillet til rådighed takket være Aldis partnerskab med Plymouth-baserede fiskeleverandør Sound Seafood.

  Alison Pessell, auktionær på Plymouth Fish Market, kommenterede flytningen og beskrev det som en 'reel livline' for fiskerisektoren.

  Svaret har været fantastisk, idet forbrugerne anerkender kvaliteten og sorten af ​​fisk, der landes i vores havne.

  Dover Sole vil være den første fiskeart i Specialbuy-serien, der lanceres i morgen, den 13. maj, mens andre fangster rammer hylderne i næste måned og i juli.