Barcelona Trøje

 • FODBOLDTRØJER

  genvinde fuld fitness bag kulisserne

   


  Roberto Firminos sene header  Barcelona Trøje, Ronaldo Fodboldtøj, Fotbollskläder

  liverpools spids har været udsalg fodboldtrøjer nyheder for de røde

   

  Diogo Jota har afsløret, at han kæmper for at klare følelsen af ​​at være ude af stand til at hjælpe sit hold. Liverpools spids har været sidelinje i op til otte uger med en knæskade, der blev opstået i 1-1 Champions League-uafgjort med FC Midtjylland tidligere på denne måned.

  Jurgen Klopp har været nødt til at leve med skylden ved at spille den portugisiske international i død gummi, efter lægelæggets vurdering af skaden.

  Ikke desto mindre viste de røde deres ånd for at slå Tottenham 2-1 i ugen uden Jota, takket være Roberto Firminos sene header.

  Den 24-årige arbejder nu hårdt på at genvinde fuld fitness bag kulisserne på Kirkby, da han ser et tilbagevenden i det nye år.

  barcelona trøje

  Jota har startet en betagende start på livet i sine nye omgivelser efter at have fundet nettet ved ni lejligheder i alle konkurrencer.

  Han tvang hurtigt vej ind i Klopps start XI efter en sensationel formkørsel, som inkluderede et Champions League-hattrick i 5-0-sejren på Atalanta.

  Heldigvis vil Jota trøste sig med, at han ikke er den eneste Liverpool-spiller, der i øjeblikket er på comeback-stien efter en knæskade.

  ronaldo fodboldtøj

  Alex Oxlade-Chamberlain var tilbage blandt vikarerne i de seneste kampe mod Fulham og Spurs.

  Den angribende midtbanespiller skal endnu ikke spille denne sæson efter at have hentet et knæproblem i klubben før træningssæsonen i Østrig.

  fotbollskläder

  Det er usandsynligt, at Virgil van Dijk og Joe Gomez spiller igen i år efter at være tvunget til at blive opereret efter alvorlige knæskader.

  I sidste uge afslørede Klopp, at Jota ikke behøvede at blive opereret efter en vurdering i positive nyheder for de røde.