Liverpool Trøje

 • kommet som nyheder for enhver

   


  Bare 466 dage adskiller de hellige


  Liverpool Trøje, Arsenal Trøje, Maglie Calcio Poco Prezzo


  bruno fernandes fejrede sit fodboldtrøjer til klubber denne sæson og sidst

   

  Bare 466 dage adskiller de hellige 'to store tab, der står som fælles rekord tungeste Premier League nederlag.

  Bruno Fernandes fejrede sit første år som Manchester United med stil, hvor den portugisiske midtbanespiller kunne prale af at være den mest produktive spiller i Premier League siden hans ankomst for et år siden. Ved at score et straffespark og lægge to assists mod Southampton hævede Fernandes sit mål til 36 målinddragelser, siden han debuterede i United den 1. februar 2020. Det er seks mere end nogen anden spiller har mønstret i samme periode med Harry Kane nummer to på listen og Mohamed Salah på tredje. Eric Cantona og Dimitri Payet er de eneste to spillere i Premier League-historien, der har samlet 15 assister i færre optrædener end Fernandes.

  Det er ikke så underligt, at den østrigske træner ikke var i humør til nogen dybdegående chat eller analyse i umiddelbar efterdybning af United-spillet.

  liverpool trøje

  Det var dog ikke al undergang og dysterhed, da Southampton's elendige forestilling præsenterede sydkystnaboerne Portsmouth med en sjælden mulighed for at sidde fast i deres lokale rivaler. I stedet for direkte at henvise til hellige, gjorde Pompey i stedet simpelthen et punkt med at lykønske United med deres nedrivningsjob med ni mål.

  Dette kan dog stadig være kommet som nyheder for enhver, der forsøger at følge scoringen via Southampton 'officielle sociale mediekanaler, hvis administratorer simpelthen opgav at videreformidle målopdateringer, når Uniteds syvende var gået ind!

  arsenal trøje

  Af alle Southampton-spillere, der lider, skal du spare en ekstra tanke på James Ward-Prowse, som var den eneste mand, der befandt sig på banen for alle 18 mål, som hans hold sendte mod både Manchester United og Leicester denne sæson og sidst.

   

  maglie calcio poco prezzo