Chelsea Trøje • BILLIGE FODBOLDTRØJER

  flere spillere velkommen til strid

   


  Christian Pulisic og Chilwell  Chelsea Trøje, Fodboldtrøjer

  the blues står over for en køb fodboldtrøjer online knæskade siden

   

  Chelsea-manager Frank Lampard håber at byde flere spillere velkommen til strid inden tirsdagens sammenstød mod Tottenham.

  The Blues står over for en vanskelig 16-dels uafgjort i Spurs i denne uge, men deres situation kan måske blive hjulpet af tilbagevenden fra folk som Christian Pulisic og Chilwell.

  Lampard har sagt, at han vil fejle ved siden af ​​forsigtighed, når det kommer til at bedømme, om spillerne er i form eller ej, som det fremgår af Ben Chilwells fravær lørdag.

  chelsea trøje

  Det er tilbage at se, hvornår den nye målmand Mendy får sin debut midt i Chelseas målmandsfiasko.

  Lampard indrømmede, at den tidligere Rennes næppe havde trænet i sidste uge, men med en hel uge under bæltet kunne turen til Palace måske være den perfekte tid.

  fodboldtrøjer

  Pulisic nærmer sig fuld tilbagevenden fra hamstringskaden, som han tog under FA Cup-finalen i august.

  atletico madrid tröja

  Amerikaneren er tilbage i træning, men har allerede lidt et antal tilbageslag forud for fuld tilbagevenden.

  Han kan blive navngivet på bænken til spillet i Palace, men han vil næsten helt sikkert være klar igen efter den internationale pause.

  Den marokkanske kantspiller Ziyech er også tilbage i træning og kunne få plads på bænken mod Spurs, men det er mere sandsynligt, at han får ventetiden til weekenden.

  Chilwell forventes at få sin fulde debut, når han erstatter Marcos Alonso i venstre back i Carabao Cup fjerde runde på Tottenham Hotspur tirsdag aften.

  Den engelske international, der lavede en kort komo-optræden mod Barnsley, havde været ude af kamp med en knæskade siden juli.