inklusive syv successive


 • billige fodboldtrøjer

  inklusive syv successive ligatitler mellem  Walter Smith har hjulpet Steven Gerrard i  Fodboldtrøjer, Fodboldtøj Til Børn  smith er rangers 'næstmest fodboldtrøjer drengeklub, liverpool


  På den seneste skotske fodboldpodcast afslører Derek Johnstone, hvordan Walter Smith har hjulpet Steven Gerrard i Rangers, med klubben på randen af ​​at vinde den skotske Premier League-titel.

  Smith er Rangers 'næstmest succesrige manager, der vandt 21 store trofæer over to trylleformularer, inklusive syv successive ligatitler mellem 1991 og 1998.

  Gerrard kan føre Glasgow-klubben til deres første skotske Premier League-titel i et årti i denne weekend, hvor han har brug for at slå St Mirren og håbe Celtic tabte point mod Dundee United for at forsegle kronen nueva Camisetas Fútbol. Dog skulle begge Old Firm-klubber vinde, kunne Rangers sikre sig titlen søndag den 21 fodboldtrøjer. marts på Celtic Park, live på Sky Sports.

  Det vil være en utrolig bedrift for Gerrard i hans første ledende rolle, og den tidligere Rangers-angriber Johnstone har afsløret, hvordan Smith har hjulpet den tidligere midtbanespiller til at opnå succes på Ibrox.

  Johnstone vandt tre titler i første division under sin første besværgelse på Rangers og har advaret de nuværende spillere om ikke at være selvtilfredse med det skotske Premier League-trofæ i syne.

  Når flisen er sikret, vil spørgsmålet være - hvad kan Gerrard og Rangers fortsætte med at opnå?

  Johnstone mener, at der kan være flere titler i horisonten, men Gerrard vil til sidst flytte et andet sted, muligvis til sin drengeklub, Liverpool fodboldtøj til børn.