Chelsea bokade sin plats i Champions

• Chelsea bokade sin plats i Champions

Fotbollströja Barn Eget Tryck, Fotbollströjor, Camisetas De Futbol, Compra Camisetas Fútbol

timo werner gjorde mål i fotbollströjor utan tryck natten och 3-1 totalt

Chelsea bokade sin plats i Champions League-finalen för att skapa en helt engelsk slips när de såg av Real Madrid på Stamford Bridge på onsdag kväll.

Timo Werner gjorde mål i första halvlek för att sätta de blåa på vägen till seger innan Mason Mount nettade en sekund för att se dem genom 3-1 totalt.

Det var dock långt ifrån bekvämt att se för Blues-fans, eftersom hemmalaget slösade bort en hatfull chanser under andra halvlek innan Mount fick kuddmålet.

fotbollströja barn eget tryck

Werner nickade in i ett tomt nät från en gård för att sätta Chelsea 1-0 i den 28: e minuten, Tyskland framåt dra nytta av bra arbete från Havertz och N 'Golo Kante.

fotbollströjor

Kante skickade Havertz stridande in i boxen och den tidigare Bayer Leverkusen-anfallaren tänkte bollen över den pågående Thibaut Courtois.

camisetas de futbol

Bollen kom tillbaka från ribban, men när alla andra såg förvånad på var Werner först på bollen och nickade hem.

Compra Camisetas Fútbol

Chelsea styrde spelet till halvtid med sin 1-0-fördel intakt, även om Edouard Mendy var tvungen att producera ytterligare en fin räddning för att motverka Benzema från ett nick.

Tuchels sida kom ut och sköt i andra halvlek och borde ha dödat matchen med två gochanser under de första tio minuterna.

Kai Havertz träffade ribban, igen, från ett lysande Cesar Azpilicueta-inlägg medan Mason Mount flög över från 12 yards när han var igång på mål.

Den tyska spelmakaren spelades igenom på mål, men hans ansträngning räddades av Madrids målvakt lågt ner till höger.

Den England-anfallaren vände hem Pulisics kors, för att sätta Chelsea 2-0 på natten och 3-1 totalt.