Barcelona Tröja


  • FOTBOLLSTRÖJOR

    testar inte sina spelare regelbundet

     


    English Football League kommer att


    Real Madrid Tröja Billigt, Barcelona Tröja, Goedkope Spanje Elftal Shirt


    Åtgärden, planerad innan göra egna fotbollströjor bakom stängda dörrar

     

    English Football League kommer att genomföra omfattande koronavirustester med alla 72 klubbar nästa vecka.

    Åtgärden, planerad innan antalet fall ökade över hela landet den här veckan, kommer att se en fullständig omgång obligatoriska tester rullas in, med början den 4 januari.

    Mer än 40 matcher har avbrutits i EFL den senaste månaden på grund av coronavirusförhållanden, med ytterligare nio matcher skjutits upp på tisdagskvällen.

    EFL, till skillnad från Premier League, testar inte sina spelare regelbundet utan förlitar sig på att de rapporterar symtom och på spårning av kontrakt.

    Organisationen planerar inte att införa mer regelbundna obligatoriska test av koronavirus, som om de genomförs två gånger i veckan skulle kosta varje klubb cirka 10 000 £ per vecka.

    real madrid tröja billigt

    EFL-testens våg kommer inför ett antal av sina klubbar som förbereder sig för FA-cupens tredje omgång, som kommer att hållas från den 8 januari.

    EFL har instruerat klubbar att minimera den tid som spelande och icke-spelande personal tillbringar inomhus - som inkluderar användning av gym, omklädnings- och cateringfaciliteter.

    Trots detta är EFL övertygad om att det klarar det ökande antalet spel som måste skjutas upp på grund av koronavirusfall.

    barcelona tröja

    Under tiden diskuterar inte Premier League möjligheten till en kretsavbrott för att stoppa säsongen mitt i en ökning av fall av coronavirus i spelet.

    Goedkope Spanje elftal shirt

    Men Rochdales klubbläkare, Wesley Tensel, tror att stopp av fotbollssäsongen kan vara i bästa intresse för alla klubbar.

    Under tiden säger Peterborough United-ägaren Darragh MacAnthony att säsongerna League One och Two kan förlängas till slutet av maj så att koronaviruskampanjen kan avslutas.

    Säsongen 2019/20 i League One och League Two begränsades i juni i år mitt i Covid-19-pandemin, med oro för att den aktuella kampanjen skulle kunna påverkas på samma sätt inom en snabb ökning av koronavirusfall.

    Finalbordet bestämdes enligt en poäng per spel-metod, där slutspelet spelades bakom stängda dörrar.