Real Madrid Fotbollströja






  • billiga fotbollströjor
    miljoner pund tidigare denna vecka


    Men rapporter i Spanien tyder nu


    Manchester United Tröja Barn, Real Madrid Fotbollströja



    bale är enligt uppgift billiga fotbollströjor online att hitta en ny klubb

    Real Madrid är redo att låta Gareth Bale lämna för en sänkt avgift på 22 miljoner pund då de fortsätter att försöka frigöra sin rejäla lönesumma.
    Bale är enligt uppgift desperat att lämna de spanska mästarna men klubben är ovilliga att betala av de återstående två åren av hans kontrakt värt 30,2 miljoner pund.
    manchester united tröja barn Men rapporter i Spanien tyder nu på att Real skulle vara beredd att släppa honom om ett bud på 22 miljoner pund skulle göras för 31-åringen.
    Enligt Mundo Deportivo vill Reals huvudtränare Zinedine Zidane inte ha Bale men styrelsen kommer bara att låta honom gå mot en avgift.
    Zidane träffar Bale denna vecka för att bestämma vad nästa steg kommer att vara. Försäljningen av James Rodriguez till Everton för 20 miljoner pund tidigare denna vecka har redan hjälpt till att sänka Reals årliga lönekostnad från 312 miljoner pund och Bales avgång skulle minska den ytterligare.
    real madrid fotbollströja Den största problematiken för alla sidor som vill teckna Bale är hans veckolön, som på £600 000 i veckan är ett svindlande belopp.
    Chelsea Paita Manchester United är en sida som har råd med det men deras intresse för Borussia Dortmunds Jadon Sancho är fortfarande aktivt. Tottenham har också krediterats med ett starkt intresse för sin tidigare spelare men pengar skulle vara ett problem.
    Bale försökte åka till den kinesiska superligan före början av förra säsongen men det draget blockerades av Real.
    Wales-landskampen sa till Sky Sports förra veckan att La Liga-giganterna inte har gjort det lätt för honom att hitta en ny klubb.













    inter tröja

    fotbollströjor