Valencia Tröja


 • billiga fotbollströjor barn

  missade klubbens fem sista matcher

   


  Harry Maguire under Englands


  PSG Tröja., Valencia Tröja


  medan gareth southgate kunde barn fotbollströjor att göra upp siffrorna

   

  Det fanns inga tecken på Harry Maguire under Englands träningspass i onsdags med Manchester Uniteds skeppare som fortsätter att vara ett stort tvivel inför söndagens EM 2020-premiär mot Kroatien.
  Medan Gareth Southgate kunde sätta majoriteten av sitt 26-mannalag genom sina steg på St George's Park, fick Maguire fortsätta sin återhämtning i gymmet.
  PSG Tröja. Det är ett oroande tecken för Englands chef, som hoppas kunna ha Maguire tillbaka i tiden i Englands utan tvekan tuffaste match i gruppspelet.
  28-åringen drabbades av ledbandsskador i Uniteds seger mot Aston Villa förra månaden och missade klubbens fem sista matcher, som inkluderade Europa League-finalen.
  Även om det har funnits lovande tecken på återhämtning för Maguire, ser söndagens match mot Luka Modric och Co ut att vara utom räckhåll, med tanke på hans frånvaro från träningen på onsdag.
  Valencia Tröja Maguires United-lagkamrat Luke Shaw var säker på att mittbacken skulle övervinna sitt fotledsproblem men var osäker på när hans återkomst skulle bli.
  Bukayo Saka var med i gruppen efter att ha missat söndagens vänskapsmatch mot Rumänien med ett höftproblem medan Jordan Henderson också tränade medan han fortsätter att bygga upp konditionen, efter att ha genomgått en ljumskeoperation i februari.
  Roy Keane ifrågasatte varför Henderson kallades upp trots att han inte har spelat en match sedan början av detta år, där United-legenden föreslog att han bara har inkluderats i Englands trupp för att göra korttrick och organisera lagquiz.
  Medan Henderson sannolikt inte kommer att komma i fråga för Englands premiär mot Kroatien på söndag på grund av sin bristande matchskärpa, insisterade Liverpool-stjärnan på att han inte har blivit plockad av Southgate för att göra upp siffrorna.


  griezmann trikot frankreich

  Barcelona Tröja