Chile Landslagströja

  • 3-4 minutes

    billiga fotbollströjor

    troligen skulle bli den sista


    Stamford Bridge och det har gjorts

    Chelsea Tröja, Chile Landslagströja

    28-åringen har gått in i fotbollströjor med nummer till west ham united

    Chelsea riskerar att förlora Antonio Rudiger på en fri transfer nästa sommar eftersom de vägrar uppfylla hans krav på ett nytt kontrakt, har källor sagt till ESPN.

    28-åringen har gått in i det sista året av sitt befintliga avtal på Stamford Bridge och det har gjorts små framsteg i samtalen om en förlängning sedan EM 2020 avslutades i juli.

    Källor har berättat för ESPN att Rudiger vill dubbla sin lön på £100 000 i veckan för att skriva på vad som troligen skulle bli den sista stora affären i hans karriär.

    Chelsea Tröja Chelsea har hittills bara indikerat att de är villiga att erbjuda cirka 150 000 pund i veckan och återvändsgränden har larmat intresset hos flera europeiska toppklubbar.

    De ekonomiska effekterna av covid-19 har begränsat överföringskraften för många topplag och därför kommer utsikterna att en Champions League-vinnande mittback under toppåren av hans karriär vara tillgänglig för ingenting troligen attrahera Paris Saint-Germain, Real Madrid och Juventus -- som alla tidigare har uttryckt intresse för Rudiger.

    Han kommer att vara fri att prata med utländska klubbar direkt från den 1 januari. Rudiger har också tidigare sagt att han diskuterade en flytt till Londonrivalen Tottenham Hotspur förra sommaren när Jose Mourinho var ansvarig.

    Källor berättade för ESPN att Rudiger föredrar att stanna i västra London, men Chelsea har tidigare intagit en fast hållning med spelare i liknande positioner, och vägrat acceptera Willians begäran om ett längre kontrakt än vad klubben ursprungligen erbjöd innan han tillät honom att gå med Arsenal på ett gratis förra året.

    Chile Landslagströja Alla beslut om Rudiger kommer sannolikt att påverkas av klubbens jakt på Sevilla FC-försvararen Jules Konde.

    Som ESPN rapporterade förra veckan är Chelsea fortfarande intresserade av att Konde inte har lyckats komma överens om ett avtal i sommar, men bara om Sevilla släpper sin senaste insisterande på att 22-åringens begärda pris på 80 miljoner euro uppfylls.

    Thiago Silvas framtid är också en faktor med tanke på att han fyller 37 nästa vecka och har ett kontrakt som går ut i slutet av säsongen. Chelsea har redan tillåtit en annan mittback, Kurt Zouma, att lämna i ett avtal på 29,4 miljoner euro till West Ham United.

    Atletico Madrid Tröja Barn

    Brasilien Tröja