Polen Landslagströja

 • 2-3 minutes

  billiga fotbollströjor

  Ryan Gravenberch och spelade honom

  Spanien Tröja, Polen Landslagströja

  så det är därför han fotbollströjor med nummer norrmannen i åtanke

  Och det kan gynna Dean Henderson, som ännu inte har gjort ett enda framträdande i Premier League den här mandatperioden.

  Så det är därför han kunde välja Diogo Dalot framför Aaron Wan-Bissaka, med den senares kamp framåt väldokumenterad.

  Och det är en liknande historia med Luke Shaw, som har återuppstått under de senaste 18 månaderna för både klubb och land.

  Spanien Tröja Och han kunde använda Scott McTominay på ett liknande sätt som Ryan Gravenberch och spelade honom på en platt tvåa på mittfältet.

  Båda spelarna är lika när det gäller att de är box-to-box-spelare, som kan göra skillnad i båda ändar av planen.

  Och det är möjligt att Ten Hag skulle överge experimentet med att spela Paul Pogba ut, istället för att placera honom i hjärtat av sitt lag.

  Polen Landslagströja Som nämnts ovan, men Ten Hag gillar ungdom. Så det är möjligt att Mason Greenwood och Jadon Sancho båda kommer att gynnas.

  Greenwood kan ha kämpat på sent, efter att ha gjort tre mål på tre matcher i början av kampanjen, men ankomsten av en eventuell ny manager kan hjälpa honom att bli ännu bättre.

  Och Sancho har slitit utan mål och utan assist, men Ten Hags skarpsinniga fotbollshjärna skulle kanske se honom vända på saken.

  Medan United har ställts inför krav på att sparka Solskjaer, har John Murtough avslöjat att de planerar för framtiden med norrmannen i åtanke.

  PSG Fotbollströja

  Frankrike Drakt