36-aringen la ut en serie fotballdrakter


  • 36-åringen la ut en serie fotballdrakter
    Prins av den malaysiske staten Johor, Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim, har uttrykt interesse for å kjøpe den spanske klubben Valencia fra den Singapore forretningsmannen Peter Lim.
    36-åringen la ut en serie historier på Instagram som inkluderte skjermbilder av artikler om Valencia og en side som satte klubben til en verdi av € 408 millioner, etterfulgt av en uttalelse om hvorfor han er interessert i å kjøpe klubben.
    Eier av Malaysia Super League-klubben Johor Darul Ta 'zim, sa Prins Johor at penger ikke motiverer ham, men' ære og skape historie 'gjør det.
    Fodboldtrøjer Til Børn
    Han kjøpte den daværende gjeldsstyrte Valencia i 2014, men har ikke vært en populær figur, med klubben som regelmessig har blitt tvunget til å selge sine toppspillere for å redusere klubbens høye gjeld.
    Eierskapet til Valencia har blitt mye kritisert i Spania med populære spillere Dani Parejo og Rodrigo solgt i fjor sommer, og klubben gjorde ingen signeringer for å styrke troppen.
    maglie calcio poco prezzo
    Det har blitt oppfordret Lim, som sjelden er i Valencia, til å flytte til side og selge klubben. Siden overtakelsen av Los Che i 2014 har Lim utnevnt syv trenere.
    fotballdrakter på nett
    Valencia-trener Javi Gracia er under skudd med at laget bare har vunnet to seriekamper siden starten av året.
    fotball drakt
    Los Che er 14. i ligaen, fem poeng unna fallsonen foran fredagens kamp mot Villarreal.