Manchester United kan sende

 • Manchester United kan sende

   

  Billige Fotballdrakter, Camisetas De Futbol, Maglie Calcio A Poco Prezzo

   

  en første anfield-seier fotballdrakter barn drama og forventning

   

  Manchester United kan sende sjokkbølger rundt Premier League med seier på Anfield, så det er viktig at Liverpool viser nøyaktig hvorfor de er mestere, sier Jamie Carragher.

  En første Anfield-seier nøyaktig fem år fra dagen siden deres siste - live på Sky Sports - vil se Ole Gunnar Solskjærs Premier League-ledere åpne for et seks-punkts gap mellom seg selv og mestrene, og styrke troen på at de kan nå sin første liga. tittel siden 2013.

  Sky Sports-ekspert og tidligere Reds-forsvarer Carragher mener Liverpool må bevise at de er det bedre laget med en prestasjon som setter United tilbake på plass før tittelutfordringen går i takt.

  Billige fotballdrakter

  Paul Ince, en av bare to spillere som har spilt for både Liverpool og Manchester United i Premier League-tiden, mener United vil reise til Anfield trygg på å sikre seg viktige tre poeng.

  fotballdrakt

  Carragher mener Liverpool vil tilnærme seg spillet nøyaktig som de ville gjort i andre spill, uavhengig av om deres defensive problemer kan gjøre dem utsatt for trusselen United utgjør på disken.

  camisetas de futbol

  Med unntak av sesongen 2008/09 har ikke Liverpool og Manchester United vært direkte rivaler i tittelløpet i Premier League-tiden.

  maglie calcio a poco prezzo

  Carragher mener å legge til rivaliseringen og historien til den engelske fotballens to største klubber i tittelløpet bare forbedrer følelsen av drama og forventning.