bestille fotballdrakter fremtid i parc des princes

 • Germain styreleder og administrerende

   

  Fotballdrakter, Fotball Drakter, Fußballtrikots Günstig, Compra Camisetas Fútbol

   

  qatari var til stede på den bestille fotballdrakter fremtid i parc des princes

   

  Paris Saint-Germain styreleder og administrerende direktør Nasser Al-Khelaifi er blitt valgt inn i UEFAs eksekutivkomité som representant for European Club Association i tre år til og har støttet reformer fra europeisk fotballs styrende organ over en utbrytende Super League.

  Qatari var til stede på den 45. UEFA-kongressen i Montreux, Sveits, og snakket om sin stolthet over gjenvalget etter at det ble bekreftet.

  'Jeg blir beæret over tilliten til mine kolleger fra ECA å representere dem i UEFAs eksekutivkomité,' sa Al-Khelaifi. 'Europeisk fotball er i et sentralt øyeblikk der alle interessenter skal samarbeide i god tro, med verdighet, og for å beskytte spillet vi alle elsker.'

  fotballdrakter

  47-åringen avklarte også PSGs holdning til Super League etter å ha utgjort en stor del av motstanden mot ideen sammen med andre europeiske giganter Bayern München.

  fotball drakter

  'PSG har fast tro på at fotball er et spill for alle,' sa Al-Khelaifi. 'Jeg har vært konsekvent på dette helt fra begynnelsen. Som en fotballklubb er vi en familie og et samfunn. Vårt stoff er våre fans, og jeg tror vi ikke bør glemme dette.'

  Fußballtrikots günstig

  Al-Khelaifi fortsatte med å forklare at UEFA Champions League og Europa League trenger denne ukes stemmede reformer for å forbedre seg, og at Super League er 'drevet av egeninteresse.'

  Compra Camisetas Fútbol

  '' Det er et klart behov for å fremme den eksisterende UEFA-konkurransemodellen som ble presentert av UEFA i går og avsluttende 24 måneder 'av omfattende og samarbeidskonsultasjoner over hele det europeiske fotballlandskapet,' sa han.

  'Vi tror at ethvert forslag uten støtte fra UEFA - en organisasjon som har jobbet for å fremme den europeiske fotballens interesser i nesten 70 år - ikke løser problemene som for øyeblikket står overfor fotballsamfunnet. I stedet er det drevet av seg selv -renter.

  'PSG vil fortsette å samarbeide med UEFA, ECA og alle interessenter i fotballfamilien basert på prinsippene om god tro, verdighet og respekt for alle.'

  Al-Khelaifi benyttet også anledningen til å informere El Chiringuito, der Florentino Perez inntok senteret mandag kveld, for å bekrefte at Kylian Mbappe 'vil være hos PSG, helt sikkert' ettersom spekulasjon fortsetter over hans fremtid i Parc des Princes.