klubben trenger klarhet over eierskapet


 • fotballdrakter

  klubben trenger klarhet over eierskapet

   


  Wayne Rooney sa at klubben trenger klarhet over eierskapet

   

  Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter, Fodboldtrøjer Med Tryk, Nueva Camisetas De Futbol

   

  rams kjempet tilbake for å fotballdrakter med navn premier league

   

  Derby County-sjef Wayne Rooney sa at klubben trenger klarhet over eierskapet etter at de unngikk nedrykk til League One på den siste dagen i sesongen.

  Rams kjempet tilbake for å trekke 3-3 med Sheffield Wednesday og holde seg oppe med ett poeng og sende uglene.

  I april avtok eier Mel Morris et salg til No Limits Sports Ltd, eid av den spanske forretningsmannen Erik Alonso, men det er ennå ikke formelt fullført.

  Rams holdt seg til tross for at de ikke vant noen av de syv siste kampene sine, og Rooney erkjente at ting utenfor banen ikke hadde gjort hans første rolle i ledelsen til en enkel.

  fotballdrakter

  England og Manchester United-legenden trakk seg som spiller for å ta over etter at Phillip Cocu ble sparket i november med Rams-bunnen av tabellen.

  billige fotballdrakter

  Rooney, som beskrev seg selv som lettet, sa at han brukte fansen som hadde møtt opp for å ønske laget velkommen til bakken som en del av teamtalen hans før kampen.

  Fodboldtrøjer Med Tryk

  Rooney avslørte at han hadde sett Sister Act 2 i går kveld for å slappe av på hotellrommet, oppfølgeren til filmen han hadde satt opp kvelden før Manchester Uniteds 2008-seiers Champions League-finale seier over Chelsea i Moskva.

  nueva camisetas de futbol

  Onsdagssjef Darren Moore var tilbake i utgravningen for første gang siden han kom seg etter lungebetennelse etter å ha hatt Covid-19.

  Ugle-sjefen, som takket alle for støtten han hadde mottatt i løpet av den tiden han var syk, sa at han bare hadde fått helt klart å komme tilbake til sidelinjen på torsdag.

  Moore var onsdagens tredje heltids manager denne sesongen etter at Garry Monk og Tony Pulis ble sagt opp.

  Han sa at han følte sin side, som visste at de måtte vinne for å ha noen sjanse til å holde seg oppe, hadde 'forlatt alt på banen' etter et berg-og-dalbanespill.

  Moore, som forlot sin stilling som Doncaster-manager for å ta ansvaret på Hillsborough i mars, sa at han helt har til hensikt å lede klubben i League One neste sesong.

  Uglene ble trukket seks poeng i begynnelsen av sesongen, redusert fra 12, for å ha brutt utgiftsbestemmelsene til den engelske fotballigaen.

  Uten poengfradrag ville de ha fullført to poeng over de tre nederste, med Derby i stedet ned.

  Dette blir onsdagens tredje spell i tredje nivå siden de rykket ned fra Premier League i 2000.