Psg Drakt


  • FOTBALLDRAKTER

    styrelse har gett under presschefen

     


    Celtics styrelse har gett under presschefen Neil Lennon sitt


    Psg Drakt, Billige Fotballdrakter, Maglia Del Barcellona


    ytterligare protester från fotballdrakter med navn till ibrox den 2 januari

     

    Celtics styrelse har gett under presschefen Neil Lennon sitt offentliga stöd för en andra vecka i rad.

    Ytterligare protester från olyckliga fans följde på söndagens 1-1 oavgjort hemma med St Johnstone då Celtic gick fem matcher utan en seger för att spåra skotska Premier League-ledarna Rangers med 13 poäng.

    Ett hemnederlag av Ross County i Betfred Cup föregående söndag utlöste ilska scener utanför Celtic Park med polisen som rapporterade tre skador för sina officerare och klubben hävdade att spelarna lämnades 'skakade' efter att ha utsatts för missiler.

    psg drakt

    Efter nederlag mot AC Milan och fler tappade Premier League-poäng, var det återigen protester på söndagen mitt i en tung polisnärvaro med bilder som visade fans som sprang efter lagbussarna för att uttrycka sitt missnöje.

    Men Parkhead-mäklarna har stått vid Lennon, som kan klara förra säsongens diskant den 20 december när Celtic möter Hearts i den försenade skotska cupfinalen.

    billige fotballdrakter

    Redan eliminerade Celtic värd för Europa League Group H-ledare Lille på torsdag innan han välkomnade Kilmarnock till Parkhead på söndag.

    maglia del barcellona

    De tar sedan emot Hearts i Hampden innan de möter Ross County, Hamilton och Dundee United inför sin resa till Ibrox den 2 januari.