potensielle diskriminerende hendelser






  • Billige Fotballdrakter
    potensielle diskriminerende hendelser som skjedde


    Uefa har forklart sin beslutning om


    Liverpool Drakt, Roma Drakt



    fotballmyndigheten sa at den lage egne fotballdrakter 'promoterte

    Uefa har forklart sin beslutning om å forby Tyskland fra å protestere i sitt Euro 2020 -spill onsdag kveld. Fotballmyndigheten sa at den mottok en forespørsel fra München -ordføreren, Dieter Reiter, på mandag, der han ba Allianz Arena om å lyse opp i regnbuefarger til kampen mellom Tyskland og Ungarn i morgen.
    Forespørselen ble fremsatt i protest mot en ny anti-LGBTQ-lov vedtatt i Ungarn 15. juni. Lovgivningen forbyr deling av innhold som anses å fremme homofili og kjønnsendring til under 18-åringer.
    liverpool drakt Uefa har avvist forespørselen fordi den mener at gesten har en 'politisk kontekst', men foreslår alternative datoer for stadion for å lyse opp.
    Uefa har foreslått å tenne München-stadion i regnbuefarger enten 28. juni, Christopher Street Liberation Day, eller mellom 3. og 9. juli, som er Christopher Street Day-uken i München.
    fodbold trøje Christopher Street Day er en årlig LGBTQ+ -feiring som arrangeres i byer over hele Tyskland og Sveits til minne om Stonewall -opptøyene i New York i 1969.

    roma drakt En uttalelse fra München bystyre bekreftet at regnbueflagg vil bli flagget fra rådhuset på dagen for kampen mot Tyskland mot Ungarn for å 'komme med en klar uttalelse'.
    I mellomtiden undersøker UEFA potensielle diskriminerende hendelser som skjedde under Ungarns to første Euro 2020 -kamper på Puskas Arena i Budapest.
    nueva Camisetas Fútbol Den antidiskriminerende gruppen Fare sendte en rapport som fremhevet et påstått homofobisk banner på tribunen under nederlaget 3-0 mot Portugal 15. juni.
    Uefa har kommet inn for kritikk fra noen hold for beslutningen, og ga ut en uttalelse onsdag for å forklare regnbueforbudet ytterligere.
    Rasistiske sanger ble også hørt under Ungarns uavgjort 1-1 med Frankrike 19. juni.
    Under Tysklands to første kamper hadde keeper og kaptein Manuel Neuer et regnbuebånd for å vise sin støtte til LHBTQ -samfunnet.
    UEFA undersøkte om tiltaket kunne tolkes som politisk, og fant at Neuer ikke skulle stå overfor disiplinære tiltak da han 'promoterte en god sak'.













    maglia lazio bambino
    Maglie Calcio a poco prezzo
    magliette calcio
    Maglie Calcio a poco prezzo
    Goedkope Juventus shirt
    maglia napoli
    maglia barcellona poco prezzo
    nueva Camisetas Fútbol
    seconda maglia chelsea
    Maglie Calcio a poco prezzo
    maglia lazio bambino