Juventus Drakt






  • fotballdrakter
    deres hemmelige fremskritt bak ryggen


    Christophe Galtier til tross for hans avtale i prinsippet for


    Juventus Drakt, FC Barcelona Drakt



    det er ifølge rapporter i fotballdrakter eget trykk bli med i real madrid

    Everton sies å være klar til å teste vannet til Christophe Galtier til tross for hans avtale i prinsippet for å bli med fint. Det er ifølge rapporter i Frankrike, hvor det hevdes at Toffees er satt til å lansere en sen trekk for 54-åringen, som guidet Lille til Ligue 1-tittelen i fjor.
    Galtier annonserte at han forlot den franske klubben på slutten av sesongen etter å ha bestemt seg for å logge av i stil.
    Men Galtier føler at tiden er riktig for et nytt prosjekt og har allerede verbalt blitt enige om å bli med, som er satt til å gå i gang med et nytt ambisiøst eventyr.
    juventus drakt Lille er ivrige etter å kreve kompensasjon for Galtier med president Olivier Letang angrepet av deres hemmelige fremskritt bak ryggen.
    Gitt ingenting har blitt signert med Nice, kan Toffees fortsatt sjanse armen og se for å overbevise franskmannen om å flytte til Premier League.
    FC barcelona drakt Luis Campos, som jobbet med Galtier på Lille til desember i fjor, har hevdet at han ville være den perfekte avtalen på Goodison Park.
    frankreich nationalmannschaft trikot I løpet av sin tid på St-Etienne, uttrykte Galtier sin interesse for å lykkes på Brendan Rodgers på Anfield, en posisjon som ble beskrevet som sin "drøm" jobb på den tiden.
    Men tilbake i januar flyttet han for å rydde opp sin påståtte tilknytning til Liverpool, og hevdet at hans engelsk må forbedre før han tar jobb i Premier League.
    Everton har allerede holdt samtaler med Nuno Espirito Santo over stillingen, men han forventes nå å overta på Crystal Palace.
    Toffeces planla fremover med Ancelotti før italieneren gikk ut på klubben i forrige uke for å bli med i Real Madrid.













    liverpool drakt

    Maglie Calcio A Poco Prezzo